Vi hadde to innholdsrike og spennende dager på Lederkonferansen. Anne Sissel Faugstad ble tildelt årets Helseleder av statsråd Bent Høie og styreleder i NSH, Erik Kreyberg Normann, til stor jubel fra salen, det var en veldig fin opplevelse og særlig for prisvinneren! Vi hadde mange gode foredragsholdere som snakket om alt fra sitt lederskap, teknologi, implementering, integrerte helsetjenester og Ribera Salud i Spania. Vi fikk også et innblikk i den mye omtalte "glassjentasaken" som rørte ved alle i salen. Videre fikk vi innblikk innenfor innovasjon i helsesektoren, og hvordan helseforetakene og kommunene sammen kan samarbeide bedre for å tilfredsstille innbyggernes krav og rettigheter.

NSH fyller 80 år i år, dette ble blant annet markert med jubileumsmiddag på torsdag. Her hadde St. Olavs tatt utfordringen med å stå for underholdningen. Vi hadde gleden av å få oppleve vakker sang, piano og trombone. Vi gleder oss til neste år, da har nemlig Helse Møre Romsdal HF tatt utfordringen!

Vi har mange konferanser dette året og anbefaler alle til å ta en titt på vår konferansekalender på www.nsh.no  

 

Presentasjonene fra konferansen finner du nederst på denne siden: http://www.nsh.no/2017-lederkonferansen.5910219-374930.html