Velkommen til nasjonal konferanse for medisinsk kontorfaglig helsepersonell 

Onsdag 22. november og torsdag 23. november, Scandic St. Olavs Plass, Oslo

Kontorfaglig helsepersonell er en viktig ressurs i samspillet i drift av enheter i sykehus og effektiv og god pasientbehandling. Gruppens bidrag gjelder alle møtepunkter med pasientene og sikrer flyt i behandlingen. Seminaret vil tilføre kunnskap om prinsipper for forbedringsarbeid og hva den enkelte kan sette fokus på i sitt fagområde.

Konferansehotellet: Hotellet ligger rolig til og kun et steinkast unna Karl Johans gate, Slottet og Oslo sentrum – perfekt for deg som ønsker å utforske byen. En kort spasertur unna finner du også Nationaltheatret og den tradisjonsrike Theatercaféen. Gå i Ibsens fotspor langs Slottsparken og besøk hans rekonstruerte leilighet i det som i dag er Ibsenmuséet. Shopping, kultur og restauranter på Aker Brygge og Tjuvholmen, er bare 15 minutters gange unna. Flybussen stopper 350 meter fra hotellet, og med gangavstand til Nationaltheatret stasjon kan du enkelt ta flytoget til Oslo Lufthavn Gardermoen. Les mer om hotellet her: 
https://www.scandichotels.se/hotell/norge/oslo/scandic-stolavsplass

Parkering i hotellets garasjeanlegg, les mer her;
https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-stolavsplass/parkering

Som deltaker på konferansen er du selv ansvarlig for å bestille hotellovernatting. Hvis du ønsker å benytte deg av pris forhandlet av oss, kan du bestille via denne linkenhttp://meetings.event123.no/NSHrom/bestilling/hjem.cfm Hotellets egne bestillings- og avbestillingsregler gjelder.

Konferanseavgift inkluderer: obligatorisk dagpakke for begge dager, deltakeravgift, lunsj og pauseservering.
Middag er frivillig og kommer i tillegg.