Som prosjektleder i NSH skal du sammen med dine kollegaer lede arbeidet med å lage dagsaktuelle konferanser fra A til Å. Dette innebærer også at du er aktiv i alt fra markedsføring av arrangement via hjemmeside og sosiale medier, til sluttføring og budsjettavslutning av hver aktivitet. Utover dette får du også ansvar innen daglig kontordrift og medlemsservice.

Vi ønsker oss en kollega som er strukturert og god på planlegging, gjennomføring og avslutning av prosjekter. Du er selvstendig, ser muligheter og tar dem! Du må like å samarbeide og å yte god service overfor kollegaer, medlemmer og samarbeidspartnere. Vi søker en ny kollega som har utdanning på bachelornivå innen relevante fagområder, prosjektledererfaring og gjerne erfaring med å gjennomføre større arrangement og møter. Erfaring fra helse- og omsorgssektoren er ønskelig.

Vi kan tilby en arbeidsplass hvor du kan skape tverrfaglige møteplasser og få et utviklende samarbeid med store fagmiljøer. Du vil få fleksibilitet og mulighet for å påvirke din egen arbeidshverdag. Vi kan by på et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø sentralt i Oslo.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Heidi Sommarset, tlf. 975 59 078 eller Generalsekretær i NSH, Lill Tone Grahl-Jacobsen, tlf. 911 40 595. Søk på stillingen snarest og senest innen 8. april 2016. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår klient.