The World Hospital Congress of the International Hospital Federation (IHF) dateres tilbake til 1929, da den første gang ble holdt i Atlantic City, USA som en toårig begivenhet. Siden 2015 har det blitt holdt årlig over hele verden.

Kongressen er et unikt globalt forum som samler IHF-medlemmer og ledere av sykehus, helsetjenesten og helseorganisasjoner for å diskutere sentrale drivere for nasjonal og internasjonal politikk, ledelse, økonomiske trender og løsninger. Gjennom dette forumet blir det lagt til rette for tverrfaglig kunnskapsutveksling, ekspertise og erfaringer, sammen med dialog om beste praksis innen ledelse og tjenesteleveranse.

IHF-medlemsorganisasjoner har forskjellige muligheter til å vise frem sine prestasjoner for det globale helsevesenet. Arrangementet bidrar til forbedring og berikelse av kunnskapen og ferdighetene til helsepersonell. 

Den 44. IHF World Hospital Congress arrangeres av La Unió Catalana d’Hospitals (UCH) 8.-11. November 2021 som et hybridarrangement på Fira Montjuïc i Barcelona. Som en hybridbegivenhet vil alle økter bli live-streamet til virtuelle deltakere i en dedikert hendelsesplattform der de også kan samhandle med andre deltakere, programledere, utstillere og sponsorer.

Det er early bird pris frem til 31. august, meld deg på her

Program finner du her