Taipei forsidebilde

Om konferansen

International Hospital Federation (IHF) ønsker deg velkommen til: 41st World Hospital Congress i Taipei!

Taiwan har brukt store ressurser på å bygge opp et bedre helsevesen for befolkningen. Medisinsk ekspertise, nyskapende medisinsk teknologi og ressurser er avgjørende for å gi pasienter profesjonell behandling så vel som god omsorg, og er i tråd med årets tema "Patient Friendly & Smarter Healthcare". Hvert land står overfor forskjellige utfordringer i forhold til sykehusdrift, men utfordringene er likevel gjenkjennbare. Vi har samme mål – å levere tilgjengelige og gode helsetjenester til befolkningen. Denne kongressen er en ideell møteplass for fagfolk fra hele verden til å utveksle tanker og erfaringer innen helsesektoren. Kongressen viser hvor stor, eller liten, verden egentlig er. 

Meld inn prosjekter til awards her 

Målgruppe
Klinikkledere
Sykehusdirektører/kommunalsjefer
Avdelingsledere i spesialist- og kommunehelsetjenesten

Program finner du her

NSH i Taipei

NSH ønsker å arrangere et eget seminar mandag 6. november med godt faglig innhold og avslutte med middag for den norske delegasjonen. Program er under utarbeidelse. Ta gjerne kontakt med sekretariatet til NSH om du har innspill til det faglige programmet eller spørsmål relatert til turen. NSH vil være representert med bl.a. styreleder Erik Kreyberg Normann, som også er president i IHF, styremedlem Cecilie P. Øyen og sekretariatet ved Kine, Trine og Julie. Av eksterne er Anne-Grete Skjellanger i Helsedirektoratet, Tonje Hansen fra Nordlandssykehuset og Stephan Ore fra Oppsalhjemmet sykehjem med til Taipei. Dette blir en tur med både faglig og sosialt innhold! Vi ankommer Taipei søndag 5. november med Thai Airways og har hjemreise torsdag 9. november med Thai Airways.

Kongressen arrangeres på Taipei International Convention Center (TICC) og Taipei World Trade Center (TWTC). Påmelding til kongressen gjøres via denne linken. Early bird priser til 31.juli. 

Ønsker du å delta på NSHs program, seminar og middag mandag 6. november setter vi pris på om du kan vise interesse her. Vi ønsker å legge opp til felles utflukter før det faglige programmet og trenger derfor en viss pekepinn på hvor mange vi blir. Dette er en uforpliktende påmelding for den norske delegasjonen. 

Overnatting og fly

Grand Hyatt er kongresshotellet og ligger i likhet med kongressenteret i Xinyi District. Det finnes mange alternativer til Grand Hyatt i ulike prisklasser i området. Sjekk blant annet Hotels.com og Booking.com NSHs sekretaraiat skal bo på Grand Hyatt.

Det er mange flyselskap som kan ta deg trygt til Taipei. På Momondo.no kan du finne flyreiser til 7000 kr tur-retur. NSHs sekretariat reiser med Thai Airways lørdag 4. november og hjem torsdag 9. november. 

Taipei

Taipei er Republikken Kinas provisoriske hovedstad og den største byen på Taiwan. Den har en befolkning på 2 625 000. Byen har en stor elektronikk-, tekstil-, metall-, skipsverfts- og motorsykkelindustri.

Nyttig informasjon før avreise:

  • Temperatur: november er det høst i Taipei og  ca. 20 varmegrader
  • Tidsforskjell: Taipei er 6 timer foran oss
  • Nordmenn trenger ikke visum til Taiwan med opphold under 90 dager. Om du er utenlandsk statsborger bosatt i Norge må du søke visum før avreise
  • Det anbefales å vaksinere seg mot Hepatitt A

Taipei kan by på noe for enhver. Lonely planet har samlet en fin oversikt over restauranter, ting du må se og reiseartikler. Følg denne linken