Velkommen til konferanse om helsetjenester til eldre!
Tid og sted: 21. og 22. september, Oslo Kongressenter

Pris per deltaker inkl deltakeravgift og obligatorisk dagpakke kr 5350 for medlemmer i NSH, og kr 6350 for ikke-medlemmer. 

  • Pris for brukerorganisasjon/studentpris: kr 1500 inkludert obligatoriske dagpakker

  • Den norske legeforening godkjenner kurset med 11 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen i allmennmedisin, og med 11 timer som valgfritt kurs i kompetanseområdet alders- og sykehjemsmedisin. 

  • Vi gjør oppmerksom på at faktura sendes til den e-post adresse du oppgir ved påmelding. Faktura sendes straks din påmelding er gyldig og kun til e-post. Du er selv ansvarlig for å sende denne videre internt og eventuelt føre på et bestillingsnummer/referansenummer/meridanummer.

  • Påmeldingsfrist: 15. september 2017

  • Bindende påmelding. Avbestilling må skje skriftlig. Ved avbestilling fra og med 14. september belastes full avgift

  • Det tas forbehold om endringer i programmet og nok antall påmeldte. NSH er ikke ansvarlig for endringer utenfor vår kontroll


Som deltaker på konferansen er du selv ansvarlig for å bestille hotellovernatting. Hvis du ønsker å benytte deg av pris forhandlet av oss, kan du bestille via denne linkenhttp://meetings.event123.no/NSHrom/bestilling/hjem.cfm Hotellets egne bestillings- og avbestillingsregler gjelder.

Programkomité:
Turid Lohne Velund, rådgiver i Røyken kommune
Guro Steine Letting, virksomhetsleder i Fredrikstad kommune, medisinske tjenester
Øyvind Jørgensen, virksomhetsleder ved Ammerudhjemmet, Kirkens Bymisjon

Sekretariatet i NSH